Виконком затвердив зміни до бюджету Львова на 2017 рік

dsc9282-38806a8dd0f5e7c6bb4922db86dc7ce6
фото: city-adm.lviv.ua

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР затвердив зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік. Прийняті фінансові рішення будуть розглянуті завтра на сесії Львівської міської ради.

Про це йдеться на сайті Львівської міськради.

«Пропонуємо виділити додаткового 1 млн. грн. управлінню охорони здоров’я для розрахунку за пільгові медикаменти. Також пропоную виділити додатково для бюджету розвитку 10 млн. грн. і їх віддати ЛК «АТП № 1» для розрахунку за отримані автобуси», - розповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Відповідно було прийнято рішення «Про схвалення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова».

«Завтра ми виносимо на розгляд сесії проект ухвали про зміни, які ми вносимо у перелік видатків, які фінансуються з бюджету розвитку. Це є технічні зміни, пропозиції яких подали головні розпорядники коштів. Також є зміни, які стосуються будівництва школи в м. Брюховичі. На ці роботи додатково додаємо 3 млн. грн. Також пропонуємо дофінансувати наші комунальні підприємства «АТП № 1» і ЛКП «Львівелектротранс» для виплати заробітної плати, оскільки ви знаєте, що багато водіїв звільняється і їдуть на заробітки закордон. Передбачено виділити 3 млн. грн. для ЛК «АТП № 1» і 5 млн. грн. для ЛКП «Львівелектротранс», - розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: