Huawei Mate 10 vs iPhone 8

32101-3

Розробники Huawei пророкують швидку загибель iPhone 8. За їх словами, це станеться 16 жовтня 2017 року, коли в Мюнхені представлять новий Mate 10. Основна особливість Mate 10 — в заявлених характеристиках, які здатні втерти носа iPhone 8.

 *промоція

Витоки інформації активно розходяться по мережі. А це означає, що ми можемо самостійно порівняти заявлені характеристики двох «гігантів».

  • У новенького Mate 10 повністю відсутні рамки. У той же час у iPhone 8 видніються тоненькі межі. Розмовляти про достовірність нема чого. Фотографій сотні, всі різні.
  • Huawei Mate 10 отримає процесор Kirin 970, який демонструє гідні характеристики. В iPhone 8 встановлений Apple A11. Обидві системи гідного рівня, але порівняти їх стало можливо лише після виходу у вересні Kirin 970.
  • iPhone 8 має дві основні (20 мегапікселів) і одну фронтальну камеру (8-12 мегапікселів). Всі камери знімають 4К-відео з частотою до 60 кадрів в секунду. Huawei Mate 10 може отримати цілих чотири камери. Дві основні з лінзами від Leica (23 і 20 мегапікселів) і дві фронталки (12 і 10 мегапікселів).
  • Huawei Mate 10 отримає дисплей з діагоналлю в 6 дюймів, а ось iPhone 8 побачив світ з екраном в 5,2 дюйма. Але не варто забувати про традиції Apple випускати більш габаритні версії з приставками Plus.
  • iPhone 8 заявляє про наявність 4 ГБ оперативної пам'яті, а ось Mate 10 замахнувся аж на 6 ГБ.
  • Смартфон від Huawei обладнаний акумулятором на 4900 мАг. Користувачам обіцяють технологію швидкої зарядки. А ось Apple йде ще далі. Розробники говорять про реалізацію бездротової системи передачі енергії.
  • Зараз iPhone 8 коштує близько 1000 доларів. Huawei вирішили конкурувати і в ціні. За деякими даними за Mate 10 можуть запросити 1100 доларів.

Gоки порівняння характеристик показує дуже нерівну ситуацію. Залишається задовольнятися наявною інформацією і чекати виходу в світ Mate 10. Познайомитися з продукцією бренду Huawei можна в каталозі сайту Comfy.ua: https://comfy.ua/smartfon/brand__huawei/.

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: