У Львівській облраді прозвітували керівники п'ятьох комунальних закладів

150720922659d6300a622c7

На засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації заслухали керівників комунальних закладів Львівської облради щодо фінансово-господарської діяльності за 9 місяців 2017 року.

На засіданні постійної комісії з питань комунального майна та приватизації заслухали керівників комунальних закладів Львівської облради щодо фінансово-господарської діяльності  за 9 місяців 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Зокрема, прозвітували очільники Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи, обласного клінічного діагностичного центру, обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, обласного дитячого психоневрологічного диспансеру та  Лікарні відновного лікування №2 «Центр реабілітації і ветеранів ОУН-УПА «Говерла».

Йшлося про те, що обласна рада з метою ефективного управління та економії бюджетних коштів здійснює моніторинг усіх комунальних закладів області. Керівники, звітуючи про свою діяльність, також озвучують пропозиції щодо покращення роботи їх закладу та першочергові потреби.

До прикладу,  для Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи гостро стоїть питання функціонування ліфтів, а для дитячого психоневрологічного диспансеру – встановлення котельні.

Також комісія розглянула низку майнових питань та погоджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: