У Самборі виявлено несанкціоновані скиди нечистот — Держекоінспекція

3b86a448-293a-41c0-97ce-d5f42a588eb2

Держекоінспектори виявили несанкціоновані скиди неочищених стічних вод в р. Млинівка, яка є притокою транскордонної річки Дністер.

Держекоінспектори виявили несанкціоновані скиди неочищених стічних вод в р. Млинівка, яка є притокою транскордонної річки Дністер. 

Про це йдеться на сайті Держекоінспекції у Львівській області.

«Працівниками Держекоінспекції у Львівській області проведено держконтроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території міста Самбір. Під час проведення рейдової перевірки держінспекторами виявлено несанкціоновані скиди неочищених стічних вод в р. Млинівка, яка є притокою транскордонної річки Дністер.

Складена екологічна ситуація щодо стану водовідведення в місті Самбір потребує реального термінового вжиття заходів стосовно відтворення водних ресурсів та приведення в належний санітарно-технічний стан мереж каналізації», - йдеться в повідмоленні.

Відповідно до ст. 10 Водного кодексу України, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування»  регулювання водних відносин, здійснення заходів щодо охорони водних ресурсів та організація благоустрою населених пунктів входить компетенції міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: