На Львівщині в аварії загинули троє людей

image
Фото ілюстративне. Джерело: Моя Александрия

У Кам’янка-Бузькому районі в ДТП загинуло троє людей, ще двоє травмовані.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Львівської області.

У Кам’янка-Бузький відділ поліції 6 жовтня о 22.55 надійшла інформація про те, що у селищі Запитів сталося ДТП з потерпілими.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Фольксваген», 23-річний мешканець селища Новий Яричів, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ДАФ», за кермом якого знаходився 52-річний житель Рівненської області.

Внаслідок ДТП дві пасажирки «Фольксвагену» від отриманих травм загинули на місці події, а третя померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Усі вони – 42-річні жительки району. Четверта пасажирка, 40-річна жителька селища Старий Яричів, госпіталізована з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та скальпована рана лобної ділянки. Водій «Фольксвагена» доставлений у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітки.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляд позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Встановлюються обставини події, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, сьогодні на окружній дорозі Львова сталася смертельна аварія.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: