У Добротворі реконструюють школу та добудують критий басейн за 8,3 мільйона

ке
Сучасний вигляд школи. Фото: lviv.nashigroshi.org

Відділ освіти Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації Львівської області 4 жовтня підписав договір з ТОВ «Вельт капітал» вартістю 8,35 млн грн на реконструкцію Добротвірської загально-освітньої школи з добудовою критого басейну.

Про це стало відомо з системи Prozorro, пишуть «Наші гроші. Львів»

За отримані кошти переможець зобов’язується провести демонтаж та встановити нові вікна та двері, укріпити фундамент, замінити рубероїдне покриття даху та побудувати басейн, площа якого не вказана. Роботи в школі на вул. Івана Франка, 30 в Добротворі планують завершити до кінця 2018 року.

Участь у торгах брало всього дві компанії: ПП «Арагас» і ТОВ «Вельт капітал». Пропозиція першої фірми була майже на 100 тис. грн дешевшою, але її відхилили, оскільки надані підприємством договори про аналогічний досвід не відповідали предмету закупівлі, а також учасник не вказав повну інформацію про освіту та кваліфікацію працівників.

Згідно з договірною ціною, витрати на заробітню плату працівникам ТОВ «Вельт Капітал» становитимуть 1,01 млн грн, прибуток закладено на рівні 138 тис. грн, що становить 12% та 1,6% відповідно.

Львівське ПП «Арагас» належить мешканці Трускавця Ярині Газді. ТОВ «Вельт капітал» зареєстроване півтора роки тому у Городку, а кінцевим бенефіціарним власников фірми є Тетяна Павленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: