У Львові створять мобільний додаток для контролю за сміттям

neffos_y5l-07

Студени "Львівської політехніки" розробили мобільний додаток Clean city для контролю наповненості смітників у різних районах міста.

6-8 жовтня в межах Форуму електронного врядування 451 °Е відбувся всеукраїнський студентський ідеатон, у якому перемогла команда з НУ «Львівська політехніка».

Переможці створили мобільний додаток і сайт, що може стати ефективним рішенням з аналітики ТПВ, та smart методи поведінки зі сміттям.

«Хлопці запропонували ефективне рішення з аналітики ТПВ та smart методи поведінки зі сміттям», - повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Створили сайт і мобільний додаток, за допомогою якого мешканці можуть надсилати відгук про заповненість сміттєвих майданчиків. Потім на сайті формується статистика по кожному майданчику за 1день/7днів/місяць. Ця аналітика є у вигляді круглих діаграм і статистики для максимально простого сприйняття. Потім ці дані міська рада використовує для покращення роботи з перевізниками», - йдеться в повідомленні.

За інформацією zaxid.net, нагородження фіналістів ідеатону відбудеться під час Форуму е-врядування 451 °Е, який цього року відбуватиметься 20-21 жовтня ZAVOD. Також зазначається, що за свою IT-розробку студенти отримають 1 тис. євро.

Читайте також: Експерт розповів, з чого складається львівське сміття

Додамо, мобільний додаток та сайт вже розроблені, проте на його доповнення та удосконалення потрібен час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: