У Солонці не можуть порозумітися через землю для атовців

3-0.1407322146-2932--znua

До Громадської ради при ЛОДА надійшло звернення мешканців села Солонка щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО.

До Громадської ради при ЛОДА надійшло звернення мешканців села Солонка щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, пише ІА Дивись.info

Йдеться про 20 гектарів землі поза межами населеного пункту.

Як йдеться у зверненні, дозвіл 20 учасникам АТО з різних областей України, щоб вони звернулися в управління Держгеокадастру для виготовлення документів на цю землю, надано відповідно до рішення позачергового засідання сесії Солонківської сільської ради. Втім люди сумніваються, що землі отримають реальні атовці.

Водночас заступник голови Солонківської сільської ради Андрій Жиравецький твердить, що йдеться саме про учасників АТО. «До нас зверталися, чи ми не заперечуємо. Ми не відмовляли, бо ми не є розпорядниками тої землі. Це за межами населеного пункту, все йде через Держгеокадастр. По тих 20 гектарах зверталися «кіборги», які були в аеропортах, переважно з ВДВ, були з 80-ки. В більшості це хлопці, які пройшли передову, вони згідні надати всі документи, де вони були, тут немає проблем. Це не ті люди, які були в другій чи третій лінії від передової», - заявив Андрій Жиравецький у коментарі Дивись.info.

Наразі члени комісії при Громадській раді вирішили звернутися до правоохоронних органів, щоб вони вивчили зауваження мешканців Солонки, а також в управління Держгеокадастру із проханням призупинити процес виділення 20 га землі до того часу, коли правоохоронні органи нададуть свої висновки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: