За кошти Громадського бюджету Львова реалізовано 24 проекти

sharing

За кошти Громадського бюджету Львова 2017 року реалізовано 24 проекти на суму близько 4,5 мільйона гривень.

Про це повідомив начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.

Інформуючи про стан реалізації проектів – переможців громадського бюджету у 2016 році, Юрій Лукашевський зазначив: «Управління «Секретаріат ради» щомісячно збирає інформацію про стан реалізації проектів. Таким чином ми можемо відслідкувати динаміку їх реалізації, яка є різною».

Зокрема, 24 проекти реалізовані повністю, 8 – реалізовують згідно з графіком, 27 проектів – реалізовують із затримкою, а ще у 8 проектів є загроза у виконанні. Найбільше проектів реалізували у галузі освіти: 18 із 28 запланованих. Швидко був реалізований проект у галузі охорони здоров’я, який полягав у придбанні сучасного обладнання для Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Орест Файфурка додав: «У 2016 році було 67 проектів-переможців: 4 великих і 63 малих. Станом на зараз реалізовано 24 малих проекти. Решта проектів перебувають на різних стадіях реалізації.  У 2017 році на громадський бюджет Львова надійшло 297 заявок, на загальну суму майже 240 млн. грн., серед яких переважають малі проекти. Найактивнішим цього разу був Сихівський район, тоді як  минулого року - Шевченківський. Це різні проекти – спортивні та дитячі майданчики, громадські простори, екологічні проекти».

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: