Львівські депутати вимагають активізувати розслідування зникнення Тараса Познякова

pozniakov_taras_6U9NHi70

Львівська облрада прийняла звернення до Генпрокурора та голови Нацполіції з проханням вжити заходів для активізації проведення слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення місця знаходження львів’янина Тараса Познякова

та розшуку, затримання і арешту підозрюваного Л. Кінгісеппа.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

«На сьогодні у Києво-Святошинському суді Київської області розглядається кримінальне провадження щодо обвинуваченого у вбивстві Тараса Познякова Голуба Д., який за попередньою змовою з Кінгсеппом Л. із застосуванням зброї здійснив викрадення Тараса Познякова, заволодівши його автомобілем «Ауді-6» та особистими речами.

На сьогоднішній день місцезнаходження Тараса не встановлено. Підозрюваного Кінгісеппа Л. оголошено в міжнародний розшук. Матеріали щодо нього виділено в окреме кримінальне провадження.

Не піддається жодному поясненню бездіяльність правоохоронних органів, ігнорування закону та фактична відмова у проведенні слідчих (розшукових) та негласних (розшукових) дій, спрямованих на встановлення місця знаходження Познякова Тараса Олександровича, а також розшуку, затримання та арешту підозрюваного Кінгісеппа Л.», – йдеться у зверненні.

Депутати просять активізувати роботу правоохоронних органів у цій справі. На їхню думку справу щодо Л.Кінгісеппа потрібно передати до Головного слідчого управління Нацполіції України для подальшого розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: