Нацбанк виявив нелегальні обмінники на Львівщині

1785827
Фото: antikor.com.ua

Від початку року (за 9 місяців) Національний банк України здійснив 770 перевірок пунктів з обміну валюти у Києві та у всіх областях України, під час яких виявлено 101 пункт обміну валют, які працювали нелегально.

Від початку року (за 9 місяців) Національний банк України здійснив 770 перевірок пунктів з обміну валюти у Києві та у всіх областях України, під час яких виявлено 101 пункт обміну валют, які працювали нелегально.

За повідомленням прес-служби Нацбанку, такі пункти-порушники були виявлені у Києві, в Донецькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Тернопільській, Харківській та Чернівецькій областях.

«Інформацію про нелегальні обмінні пункти Національний банк передає до правоохоронних органів. Найбільш ефективною є співпраця з підрозділами захисту економіки Національної поліції України в Києві, Київській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській областях, від яких надходять повідомлення про заходи, вжитті для припинення діяльності незаконних пунктів обміну валют», - йдеться в повідомленні прес-служби регулятора.

Окрім того, дані про виявлені нелегальні обмінні пункти з відповідними фото розміщено на офіційному інтернет-сайті Національного банку у розділі «Незаконні пункти обміну валюти».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: