Турчинов: коли Росію визнають агресором, їздити туди зможуть лише розвідники й шпигуни

турчинов

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов вважає, що їздити до Росії доцільно лише розвідникам та шпигунам.

Про це повідомляє Українська правда.

У Києві на виставці «Зброя та безпека – 2017» на запитання, чи доцільно ухвалити законопроект, який забороняє держслужбовцям і політикам їздити до Росії, він відповів:

«Ви знаєте, коли країна буде визнана агресором, то туди можуть їздити тільки розвідники і шпигуни. Так чи ні? Коли він розвідник, ми знайдемо, як його туди переправити. Коли шпигун – я гадаю, нема чого робити, коли він виконує окремі функції»

«На превеликий жаль, у нас активно працює "п’ята колона", яка активно працює на дестабілізацію в країні, яка координується і фінансується російськими спецслужбами. В тому числі… це стосується і суто терористичних актів, які готуються в Російській Федерації спецслужбами і реалізуються на українській території», – заявив Турчинов.

«Безумовно, після визнання країни агресором – ну, їздити до країни-агресора, я вважаю, можуть тільки люди, які виконують специфічні функції», – додав секретар РНБО.

Як відомо, 6 жовтня Верховна Рада підтримала в першому читанні президентський законопроект про особливості державної політики щодо окупованих територій на сході (№7163), який, зокрема, фіксує, що Росія є державою-агресором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: