Чоловік так «заспокоїв» немовля, що в дитини діагностували черепно-мозкову травму

138543

На Золочівщині поліцейські встановлюють, за яких обставин 10-місячній дівчинка отримала тілесні ушкодження. Матір разом з дитиною госпіталізовані в одну із львівських лікарень.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Золочівський відділ поліції 9 жовтня надійшло повідомлення від 41-річної жительки одного із сіл району про те, що вона виявила на тілі своєї 10-місячної доньки тілесні ушкодження.

Як попередньо встановили поліцейські, до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 29-річний уродженець Львова, з яким заявниця познайомилася півроку тому через мережу Інтернет.

У день, коли сталася подія, жінка відлучилася з дому на кілька годин, попросивши свого співмешканця доглянути за немовлям. Невдовзі дитина розплакалася, і чоловік вирішив її «заспокоїти», двічі вдаривши по обличчі.

Жінка разом з дівчинкою наразі госпіталізовані. Медики діагностували у немовляти закриту черепно-мозкову травму, забій і стиснення головного мозку.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: