Посадовця Держінспекції сільського господарства на Львівщині засуджено до 6 років тюрми

630_360_1493324213-1416

Чиновник вимагав та отримав 18 тис грн хабаря від директора одного із підприємств Яворівського району за позитивний розгляд скарги щодо порушення вимог земельного законодавства.

Чиновник вимагав та отримав 18 тис. грн. хабаря від директора одного із підприємств Яворівського району за позитивний розгляд скарги щодо порушення вимог земельного законодавства.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення у суді стосовно головного спеціаліста – державного інспектора Державної інспекції сільського господарства у Львівській області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 18 тис грн від директора одного із підприємств Яворівського району за позитивний розгляд скарги щодо порушення вимог земельного законодавства.

Такими діями посадовець вчинив злочин, передбачений ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Шевченківським районним судом м.Львова ухвалено обвинувальний вирок, згідно якого чоловікові призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна та дворічне позбавленням права обіймати посади в органах влади і місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: