Сихів зняли з висоти пташиного польоту: неймовірне відео

579839

На Facebook-сторінці туристичного проекту Blog 360 оприлюднили дивовижне відео, на якому мікрорайон Сихів видно, як на долоні. Ролик, знятий за допомогою дрона

На Facebook-сторінці туристичного проекту Blog 360 оприлюднили дивовижне відео, на якому мікрорайон Сихів видно, як на долоні. Ролик, знятий за допомогою дрона

«Команда Blog 360 продовжує показувати Львів і презентує нову рубрику "Райони", у яких покаже усі частини міста. Перше відео - про Сихів. У планах у команди відзняти усі 6 районів Львова і показати особливість кожного із них з висоти пташиного польоту», - йдеться в повідомленні.

Сихів — найбільший житловий масив Львова, розташований на південному сході міста. Складає основу адміністративного Сихівського району, від якого район власне і бере свою назву.

Виник як передміське село, перша відома згадка про яке датується 1409 роком.

У 1525 році отримав судочинство за маґдебурзьким правом. До складу Львова ввійшов під час німецької окупації у 1942 році, а потім повторно у 1952 році за радянської влади. З 1979 року почалася забудова Сихова типовими панельними будинками.

У 2010 році журнал «Кореспондент» вніс Сихів у топ-10 неблагополучних житлових масивів України, що викликало неоднозначну реакцію громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: