У Львові викрили підпільний завод з виробництва харчових концентратів (відео)

PM671image001

За добу на заводі виготовляли більше тисячі пачок.

Злочинці налагодили повний цикл виробництва фальсифікованих харчових концентратів. Ураховуючи попит, реалізовували фальсифікат під виглядом продукції відомих іноземних товаровиробників, інформує прес-служба Нацполіції.

Так, мешканець Львові орендував приміщення колишнього заводу та завіз необхідне устаткування для виробництва концентратів (порошки до печива, розпушувачі тіста, киселі, ванільний цукор тощо).

В подальшому готовий до реалізації фальсифікат розповсюджували через роздрібні та оптові торговельні мережі Львівської області та Західного регіону держави.

9 жовтня оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області провели 10 санкціонованих обшуків у приміщенні підпільного міні-заводу, складах, автомобілях та помешканнях фігурантів справи.

Вилучили понад 40 тисяч одиниць контрафактної продукції із незаконним нанесеним товарних знаків, мішки із сировиною, 265 тисяч гривень та 5 тисяч доларів США, обладнання для виготовлення харчових добавок, а також «чорнові» записи. Вартість вилученого понад 2,2 мільйони гривень.

На місці виробництва знаходилось 10 осіб, які слідкували за технологічним процесом із виготовлення харчових добавок та сухих концентратів.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: