Віце-президент Google розповів, як йому вдається працювати з 9 до 17:30 і все встигати

hiroshi-lockheimer-google-android-2118

Робочий графік старшого віце-президента Google по платформах і екосистемам Хіроші Локхеймера привів би в жах будь-якого трудоголіка.

Він йде з офісу вже о пів на шосту, а приходить не раніше дев'ятої. Проте, часто Хіроші сідає за ноутбук пізно ввечері, щоб попрацювати над яким-небудь проектом. Але жертвувати особистим життям заради роботи Локхеймер не має наміру. Локхеймер розповів виданню Business Insider, як проходить його типовий робочий день і чому трудоголізм - це не для нього, топ-менеджер Google, повідомляє AIN.ua.

Щоранку перед роботою Хіроші Локхеймер відвозить дітей в школу. «Для мене це як ритуал. Мені подобається це робити і я наполягаю на тому, щоб це було за мною. Ми слухаємо новини по дорозі, вони задають мені питання про те, що відбувається в світі. Це важлива частина мого ранку», - ділиться Локхеймер.

В офіс він, як правило, дістається до 9 ранку. З тих пір, як Локхеймер зайняв керівну посаду, йому не доводиться годинами кодити, як раніше. І за його словами, він трохи сумує за тим днями.

Локхеймер завжди намагається найкращим чином розподілити свій час. Він намагається не нависати над своєю командою і не проводити кожну вільну хвилину, відповідаючи на email-повідомлення. Замість цього він виокремлює для себе час на те, щоб поміркувати.

«Я намагаюся бачити картинку в цілому і подумати про те, над чим ми зараз працюємо, що відбувається в індустрії, що нам варто робити - звучить просто, але насправді дуже складно викроїти час просто на роздуми», - зізнається він.

Локхеймер займається спортом мінімум по півгодини в день, навіть коли подорожує. А подорожує він часто - партнери у Google по всьому світу і в його обов'язки входить тісний контакт з ними.

«Спорт допомагає мені перезарядитися, фізично і ментально», - зізнається Локхеймер. Раніше він приступав до зарядки, як тільки з'являвся вільний час, але тепер намагається дотримуватися графіка.

The one good thing about jet lag: fitness center is nice and quiet.

Публикация от Hiroshi Lockheimer (@lockheimer)

Як правило, він залишає офіс приблизно о 17:30. Добравшись додому, вечеряє з сім'єю, а потім якийсь час просто відпочиває або дивиться телевізор.

Коли діти лягають спати, він сідає за ноутбук. «Наганяю деякі речі по роботі», - пояснив він. А ще деякий час Локхеймер присвячує тому, щоб почитати щось цікаве або досліджувати нові тренди на ринку.

«Не знаю, хороша чи погана це порада, але в моєму випадку особисте життя і робота тісно переплетені. Мені важко розділяти ці речі. Тому зазвичай я намагаюся максимально дотримуватися свого розпорядку», - говорить він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: