На Київщині до смерті закатували 57-річного підприємця

875680

У селі Богданівка Броварського району Київської області на власній дачі було знайдено тіло 57-річного Сергія Сластеннікова, який є співвласником і керівником ТОВ «Техно-торговий центр «Оризон», що здійснює оптово-роздрібну торгівлю побутовою технікою із 1996 року.

У селі Богданівка Броварського району Київської області на власній дачі було знайдено тіло 57-річного Сергія Сластеннікова, який є співвласником і керівником ТОВ «Техно-торговий центр «Оризон», що здійснює  оптово-роздрібну  торгівлю побутовою технікою із 1996 року.

Як пише місцеве видання «Трибуна Бровари», тіло свого тестя зі слідами насильницької смерті виявив зять покійного – Ігор Чорнокульський.

За його словами, у чоловіка було зв’язано за спиною липкою стрічкою руки, розсічено губу та можна було побачити синці на тілі.

Оперативники, що прибули на місце трагедії, своєю чергою встановили, що невідома особа завдала удари в потиличну частину голови та в область правого вуха.

Правоохоронці також зазначають, що попередня причина смерті – закрита черепно-мозкова травма.

Крім того, слідчі встановили, що дача покійного перебувала під сигналізацією, щоправда у день інциденту її вимикали на понад 9 годин (з 10:16 до 19:43).

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Наразі злочин розслідує слідче управління ГУ Нацполіції в Київській області. Тривають оперативно–розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до вбивства.

Додамо, що зять покійного не володіє інформацією, чи той зберігав на дачі значну суму грошей, яка і могла стати причиною вбивства, однак Чорнокульський зауважив, що його тесть спиртним не зловживав і ворогів не мав: був людиною неконфліктною та доброю.

Це підтверджують і працівники магазину, яким володів покійний. За словами підлеглих, Сластенніков на роботу приходив щодня, а того трагічного дня, до самого закриття магазину – 19:00, був на робочому місці, проте вже наступного дня на роботу не вийшов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: