У Львівському аеропорту буде новий магазин

aeroport1
Фото: Львівський портал

«Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» здаватиме приміщення у новій будівлі аеровокзалу Київській фірмі за 1,3 млн. гривень.

«Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» здаватиме приміщення у новій будівлі аеровокзалу Київській фірмі за 1,3 млн. гривень.

Зокрема, 10 жовтня, відбувся конкурс на право оренди приміщення розміром 375,0 кв.м на другому поверсі будівлі з метою розміщення магазину безмитної торгівлі.

Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

«Вибір оператора магазину безмитної торгівлі має важливе значення для підтримання іміджу аеропорту та для забезпечення якісного обслуговування пасажирів та відвідувачів аеропорту не лише власним персоналом, але і орендарями, які розміщені на його території», - йдеться в записі. 

Також повідомили, що на участі в конкурсі зголосилося 12 учасників. За результатами розгляду поданих претендентами документів до участі в конкурсі було допущено 9. Після проведення торгів орендна плата зросла до 1 350 000,00 грн. без ПДВ. Переможцем конкурсу стала компанія – ТОВ «МК Фінанс» (1 350 000,00 грн. без ПДВ).

Читайте також: Пасажиропотік аеропорту «Львів» у вересні зріс на понад 40 %

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: