У Львові покажуть фотовиставку, присвячену важкохворим дітям

b190249-2

17-18 жовтня у Львівській медіатеці відбудеться фотовиставка «Життя вдома», що присвячена важкохворим дітям.

17-18 жовтня у Львівській Медіатеці відбудеться фотовиставка «Життя вдома», що присвячена важкохворим дітям, передає ІА Дивись.info

Про відкриття виставки було анонсовано на прес-конференції в рамках проекту «Любов в паліативі - це наші спільні справи. Це час знімати рожеві окуляри!» до Всесвітнього Дня паліативної допомоги.

Фотовиставка буде відкритою 17 жовтня з 12 по 18 та 18 жовтня з 11 по 18 у малій виставковій залі Першої Львівської Медіатеки, що на Мулярській, 2а.

«Ми закликаємо людей прийти і побачити, що відбувається поза їхньою уявою. Ці діти прекрасні, їхні батьки незламні. Фото ці надихають. У нашому суспільстві прийнято вважати, що це щось болюче і страшне, що від цього треба ховати очі, бо це не дуже зручні теми. Ми закликаємо вас прийти, бо ці фото заставляють змінювати світогляд щодо цих речей. Це початок нашої діяльності у паліативі. Ми активно зачіпатимемо Департамент охорони здоров'я. На виставці буде багато цікавих робіт», – розповів Дмитро Тигач, голова правління благодійної організації «Благодійне товариство «Мережа ЛЖВ».

Ситуація з дитячою паліативною допомогою в Україні, зокрема у Львівській області, на даний момент залишається складною, проте необхідною структурою, яка опікується важкохворими дітьми є мобільний хоспіс для дітей ЗУСДМЦ. Надання паліативної допомоги є дуже зручною послугою для хворої дитини та членів родини, адже надається в звичному місці та передбачає кілька видів опіки, а саме: медичну, соціальну і психологічну, і дає можливість охопити більше таких хворих при менших затратах на утримання лікарняних ліжок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: