Автоконцерн Skoda запрошують на Львівщину

fabia_rs_logo_photo_1507899711_613x383.125_3_0

2/3 виробництв автомобільної галузі в Україні розташовані саме у Львівській області.

Керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис відвідав головну штабквартиру Skoda в місті Млада Болеслава. Під час візиту провели презентацію інвестиційного потенціалу Львівщини та автомобільношо кластеру, який формується в області, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«2/3 виробництв автомобільної галузі в Україні розташовані саме у Львівській області, що зумовлює необхідність формування автомобільного кластеру і розвитку автовиробництва. З цією метою в кінці жовтня на Львівщині пройде автомобільний форум, участь в якому візьмуть як діючі на території України підприємства, так і потенційні інвестори, на цей захід запросили і автоконцерн Skoda, який раніше заявляв про готовність розширення виробництва в Україні», -  заявив Роман Матис.

Також компанії надали інформацію щодо можливостей розміщення виробництв на Львівщині в індустріальному парку «Сігма Парк Яричів», який знаходиться в зоні швидкого доступу до міста Львова, що дає можливість залучати висококваліфікованих фахівців різних галузей від інженерії до фінансів чи менеджменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: