Італійський адвокат гвардійця Марківа опитав свідків в Україні

22365357_1931238803795711_8413556144768034034_n
Фото з Fb Андрія Антонищака

Сьогодні рейсом Київ-Мілан відлітає адвокат у справі гвардійця Марківа, сеньйор Делла Валее, котрий прибув до України, щоб опитати свідків.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Андрій Антонищак.

«Плідних чотири дні роботи, опит свідків, наших побратимів, бійців батальйону Кульчицького. Відвідини гори Карачун, фото та відео фіксація місця події. Заходи проходили конфіденційно, щоб не допустити інсинуації та можливих претензій в упередженості з боку слідства. Ми виконали всі зобов'язання, які я надавав італійські стороні в Мілані. Шкодую , що не прилетіли прокурор м. Павія та підполковник карабінерів з Мілана. Проте тішить згуртованість та бажання підставити плече моїх побратимів з батальйону, котрі були з Марківим на Карачуні. Разом ми творили революцію, створювали батальйон, воювали. Разом будемо визволяти нашого побратима та давати свідчення в суді Мілана. Справа вийшла на завершальну стадію і переконаний, що скоро Італієць (Марків) вийде на волю. Переконаний в тому і адвокат. Ми не вбивці, ми боронили свою країну, переконаний адвокат», – написав Андрій Антонищак.

Нагадаємо, поліція Італії заарештувала громадянина України Віталія Марківа за підозрою у причетності до вбивства італійського фотокореспондента Андреа Рокеллі 2014 року у Слов'янську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: