Львів'яни проти продавців квітів: хто переміг

m2G47osYFVY
Фото: SkyscraperCity

До кінця дня визначать лінію, за яку не будуть виходити продавці Стрийського ринку.  А до кінця місяця в мерії пообіцяли врегулювати цю ситуацію комплексно, зокрема, облаштувати там повноцінну зупинку.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Ми провели перемовини з керівництвом ринку і маємо чітку форму як ця ситуація має бути виправлена. Перше – сьогодні до кінця дня буде визначена лінія, яка дасть змогу пасажирам транспорту комфортно виходити чи сідати на зупинці. Друге - до протягом місяця має бути комплексно вирішено питання на цій зупинці, щоб там не було жодних квітів. Цю проблему має самостійно вирішити керівництво ринку, адже це їхній бізнес і вони несуть відповідальність за підприємницьку діяльність на ринку. Третє - через місяць мають розпочатися роботи щодо облаштування комплексної зупинки, яка б дала змогу повноцінно вирішити це питання», - розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

В свою чергу заступник директора Стрийського ринку Назар Сенів, підтвердив озвучені домовленості та представив проект облаштування майбутньої зупинки «Стрийський ринок».

« До кінця дня ми визначимо лінію, за яку підприємці не будуть виходити. Коли ж отримаємо усі документи для облаштування зупинки, протягом місяця врегулюємо це питання комплексно», - наголосив Назар Сенів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: