На вихідних у Львові ситуативно перекриватимуть рух

58c39f1814e4d-0001-c35fe855-559d1024-2867-610cb51b121
The service of the new patrol policemen on the streets of the Ukrainian capital city Kyiv.

На вихідні патрульна поліція працюватиме в посиленому режимі – будуть ситуативні перекриття.

З нагоди 75-річчя створення УПА та Дня захисника України у Львові плануються масові заходи, які потребуватимуть охорони публічного порядку та часткового перекриття руху, про це йдеться на Facebook-сторінці Патрульної поліції.

14 жовтня 2017 року з 10:45 до 12:30 буде перекрита ділянка дороги від вулиці Винниченка,12 до вулиці Просвіти, у зв‘язку з проведенням ритуалу прийняття Урочистої Клятви першокурсниками Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації.

Під час проведення традиційного маршу в день створення УПА під назвою «Воля народам - Воля людині» відбудеться супровід екіпажами патрулів та ситуативне перекриття руху за таким маршрутом: пам‘ятник В.Чорноволу - вул. Підвальна - пл.Ринок - вул. Памви Беринди - пр.Свободи - вул. Дорошенка - вул.С. Бандери – пам‘ятник С. Бандері. Вшанування пам’яті героїв української національно-визвольної боротьби ходою, почнеться з 18 години і триватиме до 21:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: