У Львові десантники перемогли у турнірі з міні-футболу (фото)

SONY DSC
SONY DSC

У Львові, з нагоди Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА відбувся відкритий турнір з міні-футболу «Братство Покрови» між збірними командами від Збройних Сил України.

У змаганні взяли участь команди управління та Стрийської філії Укргазвидобування «УГВ СЕРВІС», 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ Збройних Сил України та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Про це повідомили в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

Матч проводили в універсальному спортивному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Зокрема, першість виборола збірна команда «вісімдесятки», срібними призерами стали газовики зі Стрия, а третіми – команда управління.

SONY DSC

Як розповів голова первинної профспілкової організації Андрій Левтюх товариські ігри з міні-футболу вже давно відбуваються в межах компанії серед структурних підрозділів, але цього року було вирішено підвищити планку. «Ми ініціювали проведення відкритого турніру та запросили на змагання збірні команди від Збройних Сил України» - додав він.

Також зазначили, що найкращим голкіпером турніру було визнано представника команди 80-ї окремої десантно-штурмової бригади  ВДВ Збройних Сил України Максима Пишняка, який неодноразово рятував  команду від філігранних й точних ударів опонентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: