Мешканців Львівщини запрошують на Ярмарок натуральної продукції

DSC_0012_1507990896_613x407.57978723404_3_0

14-15 жовтня на Львівщині  триватиме Ярмарок органічної та натуральної продукції. Понад 30 виробників з різних регіонів України презентують сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію.

Долучитись до заходів Ярмарку можна 14 та 15 жовтня з 10:00 до 18:00 у парку імені Івана Франка у Львові.

Гості Ярмарку можуть спробувати вуличну їжу, яку готують з натуральних та органічних продуктів. А ще – відвідати спеціальні лекції щодо здорового харчування, унікальних сортів насіння, традицій карпатського молочарства, тощо. У межах агроярмарку також відбуватимуться майстер-класи з сироваріння,  випікання здорового хліба та солодощів, готування ябчанки. Для дітей працює дитяча зона. Наймолодші відвідувачі можуть взяти участь у спеціальному квесті «Кожному овочу свій час»  та у тематичній прогулянці «Стежкою смаку».

Родзинка Ярмарку – презентація Насіннєвої скарбниці України. Унікальна експозиція представляє особливі сорти насіння з різних регіонів України.  Це насіння має місцеве походження і є стійким до хвороб. Збір такого насіння є дуже важливим  для збереження біорізноманіття.

Зазначимо, Ярмарок відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації. Подію організовують в межах дворічного проекту “Впровадження  альтернативних методів сталого сільського господарства, формування екологічної громадської думки та громадського руху за збереження та захист місцевих екосистем”. До проведення ярмарку долучаються  всесвітня громадська організація Слоу Фуд (Slow food) та ТМ Смак Українських Карпат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: