Військові відсвяткували День захисника України концертом на полігоні

DSC07416_1507999833_613x408.41125_3_0

 У день захисника України, військових, що перебувають на ротації в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі, потішили концертом патріотичної пісні.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

У програмі, передбачили виступи гурту «Мандри», балету «Життя», авторів-ветеранів АТО, Ірини Долі, Ірини Красоти та дитячого колективу «Смайлики». Ведучий Антін Мухарський.

Військові, які зібралися на концерті, не приховували своєї втіхи, радо долучались до виконання пісень та охоче згоджувались вальсувати із танцюристками.

«Військові потребують таких дійств. Вони зміцнюють їх, дають можливість відпочити від війни, адже музика, а особливо українська пісня, - це неабияка енергія», - зауважив лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко.

Окрім того, в межах святкування Свята Покрови та Дня захисника України бойовими медалями «Захисник України» Всеукраїнської спілки Учасників бойових дій в АТО «Побратими України» нагородили сімох військових.

«Це свято перш за все – пам'ять про тих, яких з нами уже нема. А також тих хлопців, які боронять наші східні кордони. А нагорода, яку мені вручили, мене приємно здивувала », - зазначив один із нагороджених Остап Малицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: