Прикордонник пообіцяв за п’ять тисяч гривень «не помітити» 100 блоків цигарок

22539696_501551593535903_8142635348785508137_n

На 5200 гривень хабара напередодні вихідних погорів інспектор прикордонної служби – інструктор ВПС «Мостиська залізнична станція» Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав військовий прокурор Олег Сенюк.

За вказану суму чоловік обіцяв не створювати перешкоди під час переміщення через державний кордон України до Республіки Польща підакцизних товарів – 100 блоків тютюнових виробів.

«Але за класикою жанру під час огляду місця події (у ході якого, до речі, виявлено і вилучено всю суму неправомірної вигоди) правопорушнику стало зле. Тож із скаргами на здоров’я корупціонера госпіталізували до Мостиської районної лікарні і з огляду на це в порядку ст. 208 КПК його не затримували.

Утім зазначу – його стан аж ніяк не є підставою для уникнення від відповідальності. І одразу ж за результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій планується повідомити здирнику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – написав Олег Сенюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: