Що дивитися цієї осені. Кращі серіали жовтня

049_mindhunter_102_unit_11766r4

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Італійський кримінальний трилер заснований на реальних подіях, що ж буде, якщо молодий репер вирішить висунути свою кандидатуру на пост міського голови і раптово виграє вибори, а також прем’єра серіалу, розробленого за участю Marvel Television — в кращих серіалах жовтня.

Ghosted/Привиди
(1 жовтня)

Ghosted ( «Привиди») - історія про скептика і циніка Лероя Райта і свято вірячи у всяку чортівню Макса Еллісона. Секретне дослідницьке бюро наймає головних героїв для стеження за спалахом паранормальної активності в Лос-Анджелесі.

Wisdom of the Crowd/Колективний розум

Якщо ви скучили за серіалом «В полі зору», то у CBS для вас є новий кримінальний процедурал про високі технології Wisdom of the Crowd («Колективний розум»). Головний герой - новатор в області сучасних технологій, який створює передовий центр, щоб відшукати вбивцю своєї дочки.

The Gifted/Обдаровані
(2 жовтня)

Емі Акер і Стівен Мойер в першому спільному проекті про мутантів від Marvel і Fox The Gifted («Обдаровані»). Сюжет зосереджений на двох звичайних батьків, чиї діти відкривають в собі надприродні здібності. Через це сім'я змушена ховатися від уряду, яке недружелюбно налаштована по відношенню до мутантів.

Виконавчим продюсером виступив батько екранних «Людей Ікс» Брайан Сінгер, також зняв пілотний епізод.

Kevin (Probably) Saves the World/Кевін (ймовірно) врятує світ
(3 жовтня)

Новинка Kevin (Probably) Saves the World ( «Кевін (ймовірно) врятує світ») розповідає про егоїстичного Кевіна Флінна, який повертається до рідного дому до овдовілої сестри і племінниці. В першу ж ніч йому являється Божий посланник і доручає місію з порятунку світу.

The Mayor/Мер

З нової комедії від ABC The Mayor ( «Мер») ми дізнаємося, що ж буде, якщо молодий і амбітний репер вирішить висунути свою кандидатуру на пост міського голови рідного містечка і раптово виграє вибори.

Suburra/Субура
(6 жовтня)

Suburra («Субура») - перший оригінальний італійський серіал від Netflix. Кримінальний трилер заснований на реальних подіях і розповідає про політичний скандал, що вибухнув в боротьбі за землю в приморському місті недалеко від Риму між організованою злочинністю, корумпованими політиками і Ватиканом.

Dynasty/Династія
(11 жовтня)

Dynasty ( «Династія») - мильна опера від CW, заснована на однойменному телесеріалі, який виходив на каналі ABC з 1981 по 1989 рік. У центрі сюжету серіалу - заможна родина, що володіє нафтовим бізнесом.

https://www.youtube.com/watch?v=5YpwBwzK9YI

Mindhunter/Мисливець за розумом
(13 жовтня)

Mindhunter ( «Мисливець за розумом») Девіда Фінчера нарешті добрався до телеглядача. В основі серіалу лежить документальна кримінальна повість Джона Дугласа і Марка Олшейкера «Мисливці за розумом» (Mind Hunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit), яка була видана в 1996 році. У книзі описані техніки складання психологічного портрета злочинців, вироблені Дугласом за 25-річну службу в ФБР, а також історії упіймань небезпечних серійних вбивць.

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

Loudermilk
(17 жовтня)

Loudermilk - комедія від режисера Пітера Фарреллі. Головний герой - адвокат, колишній алкоголік і наркоман з вкрай поганим ставленням до всього, що відбувається в житті, який вміє вивести з себе будь-яку людину. Він виявляє, що коли твоє життя сповнене безладу, залишатися тверезим - це не так вже й складно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: