Завершилися зйомки «Шляхетних волоцюг»

22491568_2014661008766277_4882299926468768089_n

Завершився знімальний період авантюрної комедії Олександра Березаня «Шляхетні волоцюги», що оповідає про пригоди львівських батярів.

По це повідомляє ДержКіно України на своїй сторінці у Фейсбук.

Стрічка створюється за сценарієм Дмитра Наумова та Тараса Боровока. Виробництво здійснює компанія «Ганзафільм» за підтримки Держкіно. Продюсери фільму: Геннадій Богук та Дмитро Кравченко. У ролях: Ірина Гришак (Христя), Павло Кружнов (Збишек), Юрій Хвостенко (Мирослав), Іван Шаран (Богдан), Олег Примогенов (Оттон) Ксенія Ніколаєва (Баронесса).

Дія стрічки відбувається у довоєнному Львові в 1938-39-их роках. Поштовхом до написання сценарію стала польська картина 1939-го року, де вперше прозвучала популярна пісня «Тільки у Львові». Проте фільм Олександра Березаня не є сучасним ремейком.

«Нам дуже пощастило з акторами. На кожну сцену налаштовувались весело, постійно жартували і це створювало відповідну атмосферу на майданчику. Адже ми знімали комедію! Актори залюбки імпровізували та проявляли ініціативу. Всі викладались на 100%. Сподіваємось, глядачі отримають задоволення від перегляду нашої стрічки», — зазначив режисер Олександр Березань.

За сюжетом, дія у фільмі відбувалася у Львові, Варшаві та навіть в Африці. У зйомках були задіяні півтисячі акторів масових сцен, а в епізодичних ролях зіграли Брати Гадюкіни та музичний гурт RayBand. Зокрема, одну із ролей втілив Євген Степанов, якого «Книга рекордів України» визнала актором із найнижчим зростом. Рекорд встановили на знімальному майданчику «Шляхетних волоцюг».

«Зйомки тривали два місяці. Перший етап відбувся у знакових місцях Львова: на площі Ринок, вулиці Вірменській, Личаківському кладовищі, в Домініканському соборі, Соборі святого Юри та інших впізнаваних місцях. Зокрема, на львівських вулицях знімали Варшаву, де відбувались деякі події фільму. Після екватора ми продовжили працювати у Києві, де будували об’єкти для ключових сцен»,— пояснив продюсер Дмитро Кравченко.

Кінопроект «Шляхетні волоцюги» став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно. На великі екрани стрічка вийде восени 2018-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: