Жінка намагалася перетнути кордон з паспортом своєї сестри

prykordonnyk_1

Впродовж святкових вихідних мостиські прикордонники затримали трьох осіб, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

14 жовтня в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники затримали громадянина Туреччини, який намагався по чужому німецькому паспорту виїхати з України. Окрім того, порушник ще й спробував підкупити правоохоронців, запропонувавши офіцеру 1150 євро хабара.

Того ж дня у Краковці зелені берети попередили незаконний перетин кордону громадянкою України за чужим румунським паспортом. 32-річна жителька Чернівецької області на прикордонний контроль надала румунський паспортний документ, що належав її молодшій сестрі. Прикордонники виявили невідповідність та невдовзі громадянка сама зізналась у незаконних намірах. За такі свої дії вона відповідатиме перед судом за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Також вчора, 16.10.17 прикордонники відділу «Шегині» затримали громадянина Вірменії, який пішки в обхід пункту пропуску намагався незаконного перейти українсько-польський кордон. Порушника помітив прикордонний наряд за декілька метрів від прикордонних інженерних споруд. Ним виявився чоловік 1959 року народження, до України він прибув легально, однак в пошуках працевлаштування громадянин вдався до незаконних дій. Стосовно громадянина Вірменії також було складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України, рішення прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: