Чиновниця ЛОДА, яка потрапила у скандал, написала заяву на звільнення

Polina LI

Керівник департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі написала заяву на звільнення.

Цю інформацію підтвердив голова Львівської ОДА Олег Синютка. Він зазначив, що директор департаменту Поліна Лі датою звільнення з облдержадміністрації вказала 17 жовтня 2017 року, пише Leopolis.news.

Кілька днів тому Поліна Лі стала фігуранткою скандалу, коли була затримана за кермом власного автомобіля після вживання алкоголю.

Токсикологічна експертиза підтвердила, що в ніч на 14 жовтня директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Поліна Лі була за кермом у нетверезому стані.

Результати дослідження є у розпорядженні «Альянс медіа Україна».

Згідно з результати дослідження, у цю ніч в крові чиновниці було виявлено 0,95 проміле алкоголю, в то й же час, як допустима норма  в Україні становить 0,20 проміле.

Нагадаємо, уночі 14 жовтня львівська патрульна поліція затримала автомобіль BMW X1, за кермом якого була директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі.

Перевірка на місці показала вміст алкоголю 1,25 проміле (при допустимій нормі 0,2). Порушник не визнав результати перевірки і був доправлений до лікарні, щоб пройти медичне обстеження.

Пізніше, Поліна Лі зробила заяву, що насправді медична експертиза не виявила у неї ознак сп’яніння та переконана, що алкотестер був «навмисно пошкоджений, щоби показати «потрібний результат».

Керівник «Альянс медіа Україна» – Ростислав Макух, після оприлюднення скандального відео, заявив, що отримував погрози фізичної розправи.

Нагадаємо, що Поліна В’ячеславівна Лі працювала на посаді директора департаменту з серпня минулого року. Вона виборола цю посаду на відкритому конкурсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: