Львівські депутати вирішуватимуть, що робити з обвалом біля Стебника

22219571_1863283627320244_1480299536_o

На позачерговій сесії 25 жовтня депутати Львівської облради заслухають інформацію щодо ситуації, яка склалась внаслідок обвалу карстових порід у Стебнику.

На позачерговій сесії, 25 жовтня, депутати Львівської облради заслухають інформацію щодо ситуації, яка склалась внаслідок обвалу карстових порід у Стебнику.

Про це під час брифінгу розповів голова Львівської облради Олександр Ганущин, повідомляє ІА Дивись.info.

«Ми вже виділили кошти на те, на що могли виділити - майже 2 млн. грн. на проведення моніторингу на місці. Сьогодні ми хочемо зрозуміти, які заходи вживаються власником діючого рудника, почути позицію Фонду держмайна – хто буде винен за недотримання відповідного договору. Ми хочемо потроху підводити фокус уваги до якогось урядового рішення по електролінії, їх там навіть дві, по вітці водогону і обов’язково по об’їзній дорозі, бо буду відвертим, рано чи пізно ми повинні прораховувати варіант, що цю дорогу треба закривати. Відповідно має бути об’їзд, існувати доїзд до міста-курорту. Ці рішення треба втілювати в життя і це буде черговий крок до втілення  саме такого рішення», - розповів голова облради.

Нагадаємо, 30 вересня поблизу Стебника стався карстовий провал породи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: