Розенблата затримали в аеропорту «Київ» із діамантами і золотом — ЗМІ

_96982856_unian_785983

Народний депутат Борислав Розенблат був затриманий співробітниками НАБУ в аеропорту «Київ» Жуляни).

Про це пише «Четвертая власть» з посиланням на «Лівий Берег».

Як повідомляється, Розенблат був затриманий при спробі вилетіти рейсом W67307 Київ - Кельн в Німеччину. При ньому були золото і діаманти.

Сам народний депутат Борислав Розенблат заявляє, що збирався виїхати за межі України на три дні і повідомляв про це НАБУ.

«Особисто повідомив НАБУ про те, що планую на 3 дні виїхати за межі України, хоча і не зобов'язаний був про це повідомляти. Адже наразі відсутні будь-які заборони щодо мого пересування. Додав до заяви копії квитків у дві сторони. Але у НАБУ свої закони і порядки», - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 18 липня суддя Солом'янського районного суду Києва Світлана Кушнір обрала для Розенблата запобіжний захід у вигляді застави 7 млн гривень, поклала на нього обов'язок здати закордонні паспорти й носити електронний браслет.

Цього тижня сплив термін носіння Розенблатом електронного браслета.

Розенблата підозрюють в отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння в видобуванні бурштину. Детективи НАБУ, зокрема, затримали охоронця Розенблата під час одержання 200 тис. дол. хабара, які призначалися депутатові за сприяння ліцензуванню видобування бурштину.

11 липня Верховна Рада підтримала подання про зняття депутатської недоторканності з народного депутата Розенблата, відхиливши клопотання про надання дозволу на його арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: