На Жовківщині прокуратура перевірить реабілітаційний центр для наркозалежних

92769

Прокуратура перевірить діяльність реабілітаційного центру для наркозалежних, який діє у Жовківському районі.

Про це повідомили у прес-центрі відомства.

Підставою для проведення перевірок стали повідомлення у засобах масової інформації про діяльність закладів, у яких порушуються конституційні права людей на належне лікування та реабілітацію.

Зазначимо, що в одній із таких публікацій вказано, що на території приватного будинку на Жовківщині діє реабілітаційний центр для людей із наркотичною залежністю, звідки нібито тікають пацієнти через нелюдське ставлення до них.

За результатами перевірки за цим фактом Червоноградською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.138 КК України (незаконна лікувальна діяльність), досудове розслідування у якому триває.

Крім цього, прокуратурою Львівської області ініційовано низку перевірок за участі правоохоронців, місцевих органів влади і самоврядування, з метою виявлення та припинення діяльності інших суб’єктів недержавного сектору, які функціонують під виглядом медичних реабілітаційних центрів, де можуть незаконного утримуватися та позбавлятися волі громадяни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: