Цікава пропозиція: Італійський лоукостер планує розвивати авіасполучення зі Львовом

DSC06419

Сьогодні до Львова з італійського Мілана (аеропорт Бергамо) прибув перший рейс італійського лоукостера «Ernest Airlines», передає кореспондент Дивись.info.

«Більшість наших клієнтів – люди, з різних країн, які пррацюють в Італії. Ми хочемо дати їм можливість повернутися додому за низькою ціною і з хорошим сервісом. Ми обрали Мілан тому, що це фінансова столиця Італії. Також в цьому місті проживає найбільше українців», – розповів бізнес-девелопер «Ernest Airlines» Шаді Ел Танір.

На борту лайнера перебувало 102 пасажири, зворотнім рейсом до Мілану полетіли 99 пасажирів. За словами директора Львівського аеропорту Тетяни Романовської наповненість перших рейсів складає 70-80%, що дозволяє прогнозувати збільшення їх частоти.

Наразі польоти зі Львова до Мілана відбуватимуться двічі на тиждень – у п’ятницю та неділю. У перспективі запуск вівторкових рейсів.

Вартість квитків в становить близько 60 євро. У цю ціну входить ручна поклажа до 10-ти кілограмів з габаритами валізи 55х35х25 см.

Вже з 8 грудня компанія запускає авіарейси зі Львова до Венеції та Неаполя.

Наразі «Ernest Airlines» володіє двома авіалайнерами Airbus A319 (141 місце пасажирське місце) та Airbus A320 (180 місць). До літа 2018 року «Ernest Airlines» планує поповнити свій флот ще шістьма літаками Airbus А320.

Текст і фото Володимир ГАЛЕЧИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: