На віче біля Ради прийшло близько 150 людей

verhovna_rada_ukrajina_119424

Близько 150 осіб прийшли на віче біля Верховної Ради на вулицю Грушевського.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як передає інформагенство, зі сцени, яка розміщена на дорозі вулиці Грушевського в наметовому містечку, виступили учасники різних добровольчих батальйонів. Також збережена сцена на площі Конституції, але вже без акустики.

«Людина, яка представилася офіцером батальйону «Донбас» з позивним «Катана», зачитала вимоги до президента України Петра Порошенка: протягом 5 робочих днів, з понеділка, внести в парламент законопроект про імпічмент президента, а також про Антикорупційний суд», - йдеться в повідомленні.

На акції присутній позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко, також учасники протесту чекають лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

«На будівлю парламенту мітингувальники направили проектор, по якому транслюють слайди із зображенням Саакашвілі, а також його «Плану порятунку України», - зазначає агентство.

Крім того, правоохоронці перенесли кордон, який раніше був на перетині вулиць Грушевського та Садової, ближче до наметового табору, на перетин вулиць Грушевського і Шовковичної. Другий їхній кордон - на вулиці Грушевського, поблизу готелю «Київ».

Правоохоронці пропускають на територію наметового містечка всіх охочих, оглядаючи тільки особисті речі деяких з них.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: