У Києві затримали чоловіка зі зброєю, який йшов на акцію під ВР

0255399-kiev1

У Києві вранці у суботу поліція затримала чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою з гвинтівкою з оптичним прицілом, пістолетом та ножем.

У Києві вранці у суботу поліція затримала чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою з гвинтівкою з оптичним прицілом, пістолетом та ножем. 

Про це йдеться у повідомленні столичного главку поліції. 

«Надати пояснення та назвати свої анкетні дані чоловік відмовляється», - заявили у поліції.

Зазначено, що затриманого доставили до управління поліції для встановлення особи та проведення першочергових слідчих дій.

Як повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна» начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко, чоловіка зі зброєю виявили під час перевірки біля наметового містечка під ВР.

"Він ніс з собою чохол з рушницею. Під час проведення поверхневого огляду ще було знайдено та вилучено пістолет "Форт" для відстрілу гумових куль, ніж, радіостанцію. Його було затримано та доправлено до районного управління поліції", - зазначив Крищенко.

Він додав, що особисті дані затриманого вже встановлено.

«Він мешканець Одеської області, приїхав до Києва звідти, зброю придбав в Одесі кілька днів тому. Будемо з'ясовувати, для чого він її придбав і прямував у наметове містечко. Мешканці наметового містечка на це затримання відреагували спокійно, з розумінням», - повідомив очільник столичного главку Нацполіції.

Також Крищенко повідомив, що наразі у центральній частині  міста  інших порушень не зафіксовано.

«Ситуація спокійна. Наразі у центрі міста перебуває 1000 правоохоронців, близько 250-300 осіб - у наметовому містечку», - повідомив Крищенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: