Львів’ян запрошують на концерт на підтримку дітей з особливими потребами

afishadzherelo-349fa0056b09d0a9bef44516a2e758a7-1

У понеділок, 23 жовтня, о 18.00 год. у Львівській Опері відбудеться VII щорічний благодійний концерт на підтримку дітей та молоді з особливими потребами центру «Джерело».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори запрошують усіх на захід, мета якого – зібрати кошти на функціонування навчальних та реабілітаційних програм центру «Джерело», які щоденно відвідують 170 дітей з особливими потребами дошкільного та шкільного віку.

«Благодійний концерт дасть Національний заслужений академічний український народний хор ім. Г.Г. Верьовки. До Львова приїде близько 70 хористів і танцюристів. Колектив привезе нову яскраву та колоритну програму під керівництвом генерального директора та художнього керівника Зеновія Корінця. До програми концерту приєднаються спеціальні гості – Василь Попадюк, Наталка Рибка-Пархоменко з гурту КУРБАСИ та Іванка Червінська. Вихованці Джерела готують для всіх гостей танцювально-музичний номер спільно з дитячим хореографічним колективом та яскраві сувеніри, зроблені власноруч», – зазначають організатори.

Продаж квитків на Gastroli.ua та в центрі «Джерело» за адресою: пр. Червоної Калини, 86а. З питань партнерства прохання звертатись за номером: (032) 227 36 01

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: