Львівщину прийняли до кулінарної спадщини Європи

619

Львівщину прийняли до мережі регіональної кулінарної спадщини Європи. Офіційні документи про приєднання регіону до організації, яка займається збереженням та промоцією регіональної кухні, підпишуть 27 жовтня під час Львівського економічного форуму.

Львівщину прийняли до мережі регіональної кулінарної спадщини Європи. Офіційні документи про приєднання регіону до організації, яка займається збереженням та промоцією регіональної кухні, підпишуть 27 жовтня під час Львівського економічного форуму, пише ZAXID.NET

Як повідомило видання «Твоє місто» з посиланням на інформацію Клубу галицької кухні, для підписання документів до Львова приїде співзасновник мережі Ніклас Ф’єльстрьом.

Європейська мережа регіональної кулінарної спадщини була заснована у Швейцарії та об’єднує понад триста підприємств та організацій із тридцяти регіонів Європи. Згідно з правилами мережі, організація, яка представляє регіон, має сплачувати за ліцензію 20 тисяч шведських крон на рік (близько 2 тис. євро).

Серед можливостей, які дає членство, – промоція регіональної кухні на ресурсах мережі, обмін досвідом з іншими учасниками, участь у заходах, організованих мережею, та можливість використання торгівельної марки Regional Culinary Heritage Europe для промоції.

Першим українським регіоном, що увійшов до мережі, стала Рівненщина. Її приєднали до організації ще у 2008 році, але наразі участь області в програмі призупинена.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: