Внаслідок ДТП на Львівщині загинули двоє осіб

409-1 (1)

В Самбірському районі загинув 23-річний водій, який з’їхав у кювет та врізався у дерево, а в Жовківському районі водій на смерть збив 50-річного чоловіка.

Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

В Самбірський відділ поліції 21 жовтня близько 03.00 надійшло повідомлення про те, що у селі Роздільне сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Renault Laguna» на іноземній реєстрації,  23-річний житель району, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та врізався у дерево. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінальногокодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху абоексплуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

В Жовківське відділення поліції 21 жовтня надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Магерів-Добросин близько 21.00 сталася дорожньо-транспортна пригода.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 41-річний житель району, вчинив наїзд на 50-річного місцевого мешканця. Пішохід від отриманих травм помер на місці події.

Зараз встановлюються обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: