Куліш та кулінарні конкурси: у Львові пройде фестиваль HoReCa Show Lviv

Протягом 1-3 листопада у Львові відбуватиметься фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу.

1 листопада у Львові стартує фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv 2017, інформує Дивись.info. Він триватиме до 3 листопада включно. Організатори підготували для гостей кілька події: національний кулінарний конкурс «Дня української кухні», лекції і майстер-класи від провідних рестораторів та готельєрів, виставку, а також школу фуд-журналістики і ресторанних комунікацій.

«Цього року очікуємо на більшу кількість гостей. Родзинкою цього фестивалю буде національний рекорд України з приготування трьох тонн кулішу в одному казані, — каже керівник проекту HoReCa Show Орест Степаняк. — Львів є серцем туризму в Україні і нам потрібно розвивати наші ресторани, кафе, готелі, щоби гості, які приїжджають, були задоволені. Для цього ми наповнили наш фестиваль великою кількістю освітніх події».

Керівник проекту HoReCa Show Орест Степаняк

Особливістю цьогорічного фестивалю буде участь у ньому місцевих фермерів, аби ті налагодили співпрацю з ресторанами і готелями.

Також на локації відбуватимуть два конкурси: один з кулінарної справи, інший — з барної.

«Це кулінарний конкурс,  який цього року називається «Дні української кухні». У ньому братимуть участь більше 120 кухарів. Вони змагатимуться у кількох номінаціях, але основою буде робота з локальним українським продуктом і української кухнею на сучасний манер, — зазначає Орест Степаняк. — А BAR Show — це чемпіонати з барної справи: приготування коктейлів на швидкість, національний чемпіонат баристи».

Крім того, під час фестивалю пройде також чемпіонат з приготування піци «PizzaFest».

Вхід на усі події, які відбуватимуться під відкритим небом, вільний. Квиток же включає в себе доступ до всіх павільйонів, відкритих майстер-класів та лекторію і коштує 100 гривень (за один день) і 200 — за три фестивальні дні. Усі події проходитимуть на базі виставкового центру «Південний».

З детальною програмою можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: