Назвали нардепів із найгіршим показником відвідуваності засідань Ради

1231
Фото: Факти - ICTV

У жовтні на засіданнях Верховної Ради в середньому було зареєстровано 318 народних депутатів із 422, що є найгіршим показником за 2017 рік.

Про це свідчать результати дослідження Комітету виборців України, яке вони виклали на своїй сторінці у Facebook.

До цього, як пише КВУ, найгірші результати відвідуваності було зафіксовано в лютому 2017 року, коли в залі парламенту в середньому було зареєстровано 326 нардепів. «У березні цей показник склав 332 нардепи, квітні – 341, травні – 334, червні – 343, липні - 341, вересні – 328».

Загалом лише 33% нардепів (139 із 421) відвідали всі засідання Ради в жовтні. У той же час шестеро депутатів не відвідали жодного засідання, 58 – пропустили понад половину засідань. Інформація за даними письмової реєстрації.

«Не відвідали жодного засідання ВРУ у жовтні члени «Опозиційного блоку» Євген Бакулін та Вадим Рабінович, позафракційні Дмитро Ярош та В’ячеслав Константіновський (подав заяву про складання мандату депутата), а також нардепи-втікачі Олександр Онищенко і Сергій Клюєв. Ці народні депутати не відвідали жодного засідання ВРУ як за даними письмової, так і електронної реєстрації. Євген Бакулін та Дмитро Ярош також не відвідали жодного засідання ВР у вересні», -йдеться в повідомленні.

Серед фракцій і груп найгірше показники відвідуваності у «Відродження», найкращі – в Блоку Петра Порошенка. В середньому в жовтні в залі було зареєстровано 83% депутатів фракції БПП, 79% - «Народного Фронту» та Радикальної партії Олега Ляшка, 75% - «Самопомочі», 74% - позафракційних, 73% - «Батьківщини», 62% - «Опозиційного блоку», 61% - «Волі Народу», 58% - «Відродження». За даними письмової реєстрації.

Читайте також: Верховна Рада розглядала медичну реформу в напівпорожньому залі (фото)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: