Поліція відкрила кримінальне провадження через бійку за участю нардепа Лозового

_96161289_769450_506_1200
фото: bbc.com

Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту, який виник під час перебування народного депутат України Андрія Лозового на Сколівщині.  

Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту, який виник під час перебування народного депутата України Андрія Лозового на Сколівщині.  

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Львівській області, 22 жовтня до Сколівського відділення поліції о 18.52 надійшло повідомлення від жителя райцентру Сколе про те, що в селі Хащованя Сколівського району працівники одного із відпочинкових комплексів спричинили тілесні ушкодження народному депутату України.

В результаті виїзду на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що народний депутат України 22 жовтня перебував на зустрічі з виборцями у Народному домі «Просвіта» села Хащованя Сколівського району.  Близько 18.25, в ході  зустрічі з громадськістю  у приміщенні «Народного дому» відбувся словесний конфлікт між 37-річним жителем Сколівського району та народним депутатом України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 346 КК України (Погроза вбивством, заподіянням шкоди здоров'ю, знищенням або пошкодженням майна, а також викраденням або позбавленням волі щодо народного депутата України, керівника політичної партії України, а також щодо їх близьких родичів, вчинена у зв'язку з їх державною чи громадською діяльністю,- карається позбавленням волі на строк до п'яти років).

Наразі обставини даної події розслідуються.

Читайте також: Замовником нападу на мене є начальник ДП «Славський лісгосп», — Лозовий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: