У Львові на вулиці Рапопорта з'явилася дитяча лікарня

photo_130385
Фото: nidanchildcare.com

У центрі Львова на вул. Рапопорта, 6. розпочало роботу дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні.

У центрі Львова, на вул. Рапопорта, 6. розпочало роботу дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні.

Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

Раніше дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні було розташоване на трьох поверхах у приміщенні на вул. Б. Лепкого, 8, і це завдавало незручностей відвідувачам, особливо з маленькими дітьми, передає прес-служба.

Окрім капітального ремонту приміщень, для дитячого поліклінічного відділення лікарні придбали ще й сучасне фізіотерапевтичне обладнання.

Як розповіли в управлінні охорони здоров’я ЛМР, на капітальний ремонт і закупівлю меблів для цього відділення використали понад 260 тис. грн. Зокрема, із загального бюджету лікарні на ремонт кабінетів, санвузлів та коридору, заміну дверей і внутрішньої електромережі та ін. використали 159  тис. грн., на закупівлю меблів – майже 50 тис. грн. За позабюджетні кошти в сумі  54 тис. грн. замінили частину вікон на енергозберігаючі, закупили необхідні меблі та будматеріали, стенди та ін.

Також для цього відділення місто придбало сучасну фізіотерапевтичну апаратуру. Це апарати низькочастотної магнітотерапії, ультразвукової терапії та короткохвильової терапії, завдяки яким дітей зможуть лікувати сучасними безболісними методами. Вартість цього обладнання – понад 100 тис. грн.

Зазначимо, що дитяче поліклінічне відділення 3-ї міської лікарні обслуговує 11 132 дітей віком від народження до 18 років включно центральної частини міста – частково Залізничного, Галицького та Шевченківського районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: