Від сьогодні від АС «Західна» до центру Львова курсують 9 експрес-маршруток

Strajk-Avtobus-17 (1)

З метою покращення доїзду пасажирів, збільшено кількість машин на експрес-маршрутах, які курсують від АС «Західна» до центру міста. Від сьогодні від автостанції курсує 9 машин, інтервал руху між машинами становить 10 хвилин.

Про це повідомив директор ЛК «АТП № 1» Орест Хамула, передає прес-служба Львівської міськради.

«З початку вересня від АС «Західна» курсують експрес-маршрути. Ми детально аналізували пасажиропотоки на цих маршрутах і їх необхідність. Спочатку було збільшено довжину маршруту - від Приміського вокзалу до центру, і також поступово збільшували кількість машин. А від сьогодні додатково збільшуємо на три одиниці кількість машин на експрес-маршрутах. Отож від АС «Західна» курсує вже 9 машин. Інтервал руху між машинами становить 10 хвилин. До цього часу від АС «Західна» курсувало 6 маршруток», - розповів Орест Хамула.

Нагадаємо, з 1 вересня діяльність приміських маршрутів приведено до чинного законодавства: згідно з Законом «Про автомобільні перевезення в Україні» приміські маршрути мають курсувати лише до автостанції. Відповідно з початку вересня розпочали курсувати експрес-маршрути, які забезпечують доїзд пасажирів від АС «Західної» до центру міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: