У Львові 10 будинків залишилися без опалення (адреси)

1506685140_mm

Вчора, 23 жовтня, теплопостачальні підприємства Львова відновили подачу опалення до усіх споживачів. Проте, є й такі будинки, у яких вчора і сьогодні ще не включили тепло.

Причини відсутності теплопостачання в будинках: пориви та ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі, тимчасова відмова споживача приймати тепло та заборгованість за опалення. Тобто через причини не пов’язані з підприємствами, зазначили в прес-службі ЛМР, передає ІА Zik.

Станом на ранок, без опалення залишається 10 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зокрема, у Сихівському районі таких є два будинки.  Будинок на вул. Литвиненка, 9 не отримує опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення. Порив ліквідовує ЖБК «Медик-1». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинку.

Будинок на вул. Сихівська, 8 не отримує опалення через монтаж вузла обліку теплової енергії. Роботи виконує ЛКП «Стимул-Сихів».

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримує 410 споживачів. Без опалення три будинки.

Будинки на вул. Наукова, 16, вул. В.Великого, 16 та вул. Кульпарківська, 139 не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання. Будинки належать ТзОВ «Львівавтокомплектація».

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до 341 споживачів. Без опалення 5 будинків. Будинки на вул. Панча, 18б, 18в та вул. Лінкольна, 23а не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання.

Будинки на вул. Ю. Липи, 18, 20 не отримують опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення в будинку на вул. Ю. Липи, 20. Порив ліквідовує ЛКП «Під Голоском-410». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинку.

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», у Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків.

Натомість у Галицькому районі із 70 будинків подачу опалення відновлено до усіх 70 споживачів. А також у Личаківському районі - із 198 будинків подачу опалення відновлено до усіх 198 споживачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: