У Львові патрульні склали 11 адмінпротоколів на порушника за півтора місяці

1461052422-3004-patrulnaya-politsiya-unian

Порушник, на якого патрульні склали за півтора місяці 10 адмінматеріалів — 6 з яких протоколи за нетверезе кермування і 1 за скоєну ДТП — знову потрапив в аварію.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

23 жовтня біля залізничного переїзду на вулиці Шевченка сталася ДТП між автомобілем Daewoo Lanos та бензовозом. Винуватцем дорожньо-транспортної пригоди став водій-порушник зі «стажем», який керував легковим автомобілем з шашкою таксі. Він виїхав на зустрічну смугу, здійснив обгін на залізничному переїзді і зіштовхнувся із вантажівкою. Водій бензовозу розповів, що здалеку помітив, що на ного їде автомобіль. 34-річний порушник підтвердив його слова. Мовляв, поспішав в аеропорт. На нього склали протокол за скоєну ДТП.

«З цим порушником знайомі усі батальйони. Це вже 11 адмінматеріал складений на цього водія-іноземця від 7 вересня 2017 року, — зазначають у прес-службі поліції. — Вперше на нього оформили протокол 7 вересня за нетверезе кермування і винесли постанову за відсутність номерних знаків на транспортному засобі. Тоді він був на автомобілі Mercedes-Benz Е 220D і йому видали тимчасовий талон на право керування транспортним засобом».

Ще раз він отримав протокол 16 вересня і знову був нетверезий. 21 вересня він розбив свій автомобіль і став винуватцем ДТП — відтак ще один протокол. 26 вересня, 3 жовтня, 4 жовтня та 8 жовтня — знову протоколи за нетверезу їзду і вже на автомобілі Daewoo Lanos. Напередодні і цей транспортний засіб отримав ушкодження у ДТП, а на водія склали знову протокол.

«Зазначені протоколи щоразу інспектори вносили у тимчасовий талон, в якому вже не лишилося місця. Поміж тим його ще й штрафували за порушення правил дорожнього руху. Тепер слово за суддями, які розглядатимуть справи злісного порушника», — кажуть у прес-службі патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: