Зірвали суд над Коханівським: поліція застосувала силу, активісти розгромили приміщення

maxresdefault
Фото: YouTube

У залі суду, де зірвалось обрання запобіжного заходу для лідера «Добровольчого руху ОУН» Миколи Коханівського, правоохоронці застосували силу проти активістів, які блокували його вивезення в ізолятор тимчасового утримання.

Відео про це виклав на своїй сторінці у Facebook активіст Богдан Тицький, – передає Українська правда.

Як повідомляється, суд блокували у зв’язку із рішенням продовжити утримування Коханівського за гратами до наступного засідання. Активісти стверджують, що строки для утримування Коханівського вийшли і тому заблокували вхід до зали суду зсередини, щоб недопустити його вивезення.

Правоохоронці застосували газ проти активістів, змусивши їх залишити приміщення через вікна. Однак після цього вони повернулися і потрощили меблі.

Прихильники лідера «Добровольчого руху ОУН» переконані, що конвой не має права доправляти Коханівського назад в ізолятор тимчасового утримання.

Читайте також: Лідер ОУН закликав українців підпалювати магазини «Рошен»

Нагадаємо, у Києві біля станції метро «Академмістечко» правоохоронці затримали командира добровольчого батальйону ОУН Миколу Коханівського. Про це заявила його дружина. За її словами, затримання відбулося після бійки Коханівського з Русланом Качмалою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: