У притулку для собак придумали, як допомогти своїм підопічним – в’яжуть шкарпетки з їхньої шерсті

22730554_1323259814453118_7290109099605987523_n

Щоб допомогти своїм підопічним, у притулку «Милосердя» започаткували акцію «Собаки людям – люди собакам». З шерсті чотириногих працівники в’яжуть шкарпетки і продають їх, а отримані кошти витрачають, наприклад, на лікування тварин.

«Усе літо ми вичісували собак притулку. Тепер приймаємо замовлення на теплі шкарпетки на зиму!» – йдеться у повідомленні.

До речі, у кожної пари шкарпеток є своя історія.

Наприклад, кавказька вівчарка  довго блукала селом і прибилися до людей, які прийняли собаку у себе. Можливо, як часто трапляється, собаку покинув попередній господар. Тривалий час шукали попередніх власників. Але ніхто так і не зголосився. І пес лишився жити у людей, до яких прибився. Тепер він щасливий у новій сім'ї, його дуже люблять.

«Він поділився своєю вовною, щоб підтримати песиків у притулку, у багатьох з них подібна історія, щоправда, нових господарів вони все ще чекають у притулку. Теперішня господиня цього красеня Ангеліна Телятинська вичесала свого улюбленця, зробила нитки і зв’язала теплі шкарпетки та передала їх на користь притулку», – повідомляється на сторінці у Фб притулку.

Гроші з продажу шкарпеток підуть на потреби тварин у притулку «Милосердя».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: